Notice: Undefined index: config_logoo in /var/www/vhosts/destoffengalerij.be/httpdocs/catalog/view/theme/default/template/common/header.tpl on line 168Notice: Undefined index: config_logooo in /var/www/vhosts/destoffengalerij.be/httpdocs/catalog/view/theme/default/template/common/header.tpl on line 168test test

Stoffen@home

Not just a homeparty

Stoffen@home is niet zomaar een homeparty. Het is in de eerste plaats een feestje met jou en je vriendinnen die dezelfde hobby/passie delen. We brengen heel wat leuke stoffen mee die jullie uitgebreid kunnen bekijken en voelen. Ons aanbod is heel groot en we kunnen niet alles meebrengen.  Daarom kun je als gastvrouw een deel van de meegebrachte collectie samenstellen. De rest wordt aangevuld met de nieuwste toppertjes.

Geen pusherige toestanden. Niemand moet zich verplicht voelen iets te kopen of zelf een party te doen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Een stoffen@home party organiseren is eenvoudig. Je nodigt je vrienden, buren, familie, collega's, ... uit. Je zorgt voor een droogje en een natje. Wij komen ruim een half uur op voorhand om alles klaar te zetten voor gezellige avond of namiddag.

Hoeveel gasten nodig je uit?

Het is leuk als er minstens 6 personen aanwezig zijn. Meer mag natuurlijk ook.
Voor elke aanwezige gast voorzien wij een kleine, nuttige attentie.

Gastvrouwgeschenk

Als gastvrouw wordt je natuurlijk beloond. Als gastvrouw krijg je 7% op de aankopen van je gasten om uit te kiezen. Als er een minimumverkoop is van 300€ krijg je een extra geschenk.


Levering en betaling

De stoffen wordt ter plaatse van de rol geknipt en zijn dus direct mee te nemen. Houd er rekening mee dat er uitsluitend cash betaald kan worden en dat alles de avond zelf betaald moet worden.


Wil je zelf een stoffen@home party geven?

Stuur een e-mail naar info@destoffengalerij.be


Ga je op naaiweekend en wil je een stoffenparty boeken? Wij hebben een speciale formule voor naaiweekends. Voor meer info, stuur ons een mail op info@destoffengalerij.be


Belangrijke opmerking

Wegens praktische redenen geven wij enkel homeparty's in de provincie West-Vlaanderen.
Geen party's in juli en augustus.Er zijn geen producten in deze categorie.