Notice: Undefined index: config_logoo in /var/www/vhosts/destoffengalerij.be/httpdocs/catalog/view/theme/default/template/common/header.tpl on line 168Notice: Undefined index: config_logooo in /var/www/vhosts/destoffengalerij.be/httpdocs/catalog/view/theme/default/template/common/header.tpl on line 168test test

Over ons

Om jullie te laten begrijpen waar ‘De Stoffengalerij’ voor staat, neem ik jullie even kort mee naar het verleden.

Op een dag besloot ik (Sabrina) om zelf kleertjes te gaan maken voor mijn kinderen. Ik kocht een naaimachine en schafte mijn eerste stofje en patroon aan en ging van start. Meteen had ik de smaak te pakken. En wat aanvankelijk begon als een hobby, groeide snel uit tot een grote passie.

Al snel volgde de droom van een eigen winkel. Mijn man (Tonny) haalde me over de streep om de stap te zetten en de droom waar te maken.

Wij (Sabrina en Tonny) zijn een ijzersterk team en wij zijn ‘De Stoffengalerij’. Vanuit hartje West-Vlaanderen gaan wij steeds op zoek naar de mooiste stoffen voor jullie.

Als trotse ouders van drie zonen hechten wij er ook heel veel belang aan om - naast een ruime keuze aan damesstoffen en meisjesstoffen - een ruim assortiment jongensstoffen aan te bieden.

Wij bieden een ruim assortiment stoffen en fournituren aan. Bij ons kunt u terecht voor een totaalpakket. Bij elke stof staan alle mogelijke gerelateerde producten vermeld. Zo kan u in een mum van tijd alle benodigdheden voor die jurk of dat hemdje dat u wil maken bestellen. Wij staan ook steeds ter beschikking om u bij te staan met deskundig advies en bieden een antwoord op al uw vragen. Onze klanten staan centraal en daarom zijn een snelle levering en goede service een van onze voornaamste troeven.

Blijf altijd op de hoogte, volg ons op

  Facebook -   Instagram