Notice: Undefined index: config_logoo in /var/www/vhosts/destoffengalerij.be/httpdocs/catalog/view/theme/default/template/common/header.tpl on line 168Notice: Undefined index: config_logooo in /var/www/vhosts/destoffengalerij.be/httpdocs/catalog/view/theme/default/template/common/header.tpl on line 168test test

Borduuratelier

De Stoffengalerij is gespecialiseerd in personaliseren van textiel, met een eigen webshop en eigen atelier. We zijn gevestigd in Westrozebeke (Staden), nabij Roeselare en Ieper.
Bij ons heeft u de keuze uit flex transfer of borduren van alle textiel voor uw bedrijf, vereniging, sportclub of cadeau.

transferdruk of borduren?

* Bij Flex transferdruk kunt u kiezen uit een beperkte kleurenkaart. Aan de hand van deze kleuren zal uw logo/tekst door een snijplotter uitgesneden worden uit folie. Achteraf wordt dit met een pers op uw textiel geperst.

* Bent u eerder geïnteresseerd in een stijlvolle afwerking van exclusieve kwaliteit, kies dan voor borduurwerk. Het is de meest opvallende en duurzame optie om uw logo/tekst te vereeuwigen op textiel. Bovendien heeft een goed voorkomen bij uw klanten een grote invloed op de reputatie van uw zaak. Door het borduren van uw logo op uw werk- of promokledij toont u aan uw klanten dat u voor kwaliteit staat!
De prijs hangt af van de grootte van uw ontwerp en de oplage.


Het concept

Wij bieden een groot gamma aan van werkkledij, t-shirt, polo’s, sweaters, badlinnen, knuffels, … Deze gaan we zelf personaliseren in ons eigen atelier met onze professionele machines.
Kwaliteit staat bij ons op de eerste plaats.
Bij ons kunt u terecht voor alle bestellingen vanaf 1 tot +100 stuks.
Geen lange wachttijden.
Bij ons kunt u ook geschenken samenstellen. Wij hebben een ruim aanbod handdoeken, badjassen, knuffels, slabben, rompers, … .


Catalogus

Onze catalogus met meer dan 6500 artikelen kunt u hier raadplegen. 
Hiernaast bieden wij ook de kledij van Kariban en Clique aan.Er zijn geen producten in deze categorie.