Notice: Undefined index: config_logoo in /var/www/vhosts/destoffengalerij.be/httpdocs/catalog/view/theme/default/template/common/header.tpl on line 168Notice: Undefined index: config_logooo in /var/www/vhosts/destoffengalerij.be/httpdocs/catalog/view/theme/default/template/common/header.tpl on line 168test test

Over ons

Wat 8 jaar geleden begon als een hobby, resulteerde 4 jaar geleden in het ontstaan van een nieuwe stoffenwinkel: De Stoffengalerij

U vindt hier een ruim assortiment hippe kinderstoffen en modestoffen die gebruikt worden in bekende patronenboeken zoals La Maison Victor, Fibre Mood, Burda en Knippie. Grote troef ook is een ruim aanbod aan stoffen voor jongenskledij.
4 namiddagen in de week kun je langskomen in de garagewinkel te  Westrozebeke om je ogen en vingers over de stoffen te laten glijden.
Wij staan ook steeds ter beschikking om u bij te staan met deskundig advies en bieden een antwoord op al uw vragen.

Daarnaast zijn er ook vrije naailessen. Dit zijn workshops waarin u kunt naaien wat u wenst en waar u wordt bijgestaan door Sabrina Dewulf.
Ook voor kinderen worden regelmatig workshops georganiseerd. Zo maakten we al een leeskussen en een cirkelsjaal.

Als het zelf naaien niet aan u besteedt is, maar u toch unieke kinderkledij wenst, bent u ook hiervoor aan het juiste adres. Kom langs in de winkel, kies uw stof en kledingstuk en de rest wordt gedaan door Sabrina.

Maar De Stoffengalerij is meer dan een stoffenwinkel of naaiatelier. U kunt er ook terecht voor de personalisatie van allerhande textiel, zoals truien, t-shirts, handdoeken, knuffels, herbruikbare tassen.

Onze klanten staan centraal en daarom zijn een snelle levering en goede service een van onze voornaamste troeven.

Blijf altijd op de hoogte, volg ons op

  Facebook -   Instagram